VOLG  REACTIE’S ONDER AAN DE PAGINA VOOR DE LAATSTE INFO !

Druk op de één van de links voor de GPX files

GPX 50 km ATB 2017

GPX 30 km ATB 2017

Hallo “bikers”,

Zondag 19 november 2017 is er wederom de bekende Internationale ATB tochten, alweer de 28e editie, van TWC Posterholt, i.s.m. het Staatsbosbeheer, in het prachtige Nationaal Park de Meinweg.

Het wordt wederom een prachtig parcours met “nieuwe” paadjes.

Vertrek en aankomst:De Café -Restaurant de Roerhal te Vlodrop Angsterweg 8 6063 AV van 08.00-10.00 uur. Afstanden 30 en 50 km.

Bij de hal ruime parkeergelegenheid! De gehele route is van pijlen voorzien en ook op de  totale route zijn mobile “ hulpteams ” om indien nodig assistentie te verlenen.

Met respect voor de natuur en meet inachtneming van de “natuurregels” nodigt TWC Posterholt u uit om op zondag 19 november op de fiets (het best op een All Terrain Bike) kennis te maken met dit prachtig, machtig stukje natuurgebied. In samenwerking met Staatsbosbeheer, een uitdagende en grensoverschrijdende route uitgezet waarbij de natuur, de fietser én… hopelijk ook de organisatie als winnaar uit de bus zal komen. Smalle bospaadjes, mooie paden, veel omhoog en …. veel omlaag op een geaccidenteerd terrein met onderweg uiteraard die rustplaats waar overigens niet alleen gerust hoeft te worden maar waar de bananen, de peperkoek, de sportdrank en de warme chocomel ruim aanwezig zal zijn. En… mocht het een beetje nat en modderig zijn. Geen reden om thuis te blijven en je nog eens een keer om te draaien. Er zijn douches aanwezig, voor jezelf maar wat voor de meesten belangrijker is: ook voor de fiets !!

Wellicht tot ziens en veel plezier als je mee doet.

Met vriendelijke groet,

Rinze Jonkman
coördinator PR &C
TWC Posterholt

 

2 reacties op “

 1. Beste meneer/mevrouw,

  In 2018 organiseren wij 3 edities van de mountainbiketocht Africa Classic. Je fietst hierbij 7 dagen voor Tanzania of Oeganda, en alle deelnemers halen minimaal 5000 euro sponsorgeld op.

  Twee edities zijn al uitverkocht, en om ervoor te zorgen dat ook de derde editie vol zit zijn wij op dit moment druk bezig met het krijgen zo veel mogelijk deelnemers. Daarom zijn wij (onder andere) op zoek naar mountainbiketochten waar wij wat promotiemateriaal (flyers etc.) mogen neerleggen.

  Op de NTFU kalender zag ik dat u binnenkort de ATB tocht TWC Posterholt organiseert. En mijn vraag is of wij u wat promotiemateriaal mogen opsturen, om vervolgens te verspreiden tijdens de tocht.

  Ik hoor graag van u!

  Met vriendelijke groet,
  Lara
  Team Africa Classi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.