ATB 2018

De volgende ATB tocht van TWC Posterholt is zondag 18 november 2018. Noteer deze datum!

De editie 2017 zit er weer op. Zowel de organisatie als de deelnemers kunnen terug kijken op een geslaagd evenement.( foto’s editie 2017 klik hier ).

De reviews ( op www.fietssport.nl ) waren goed. Met een score van zeer goed ( 67%) en goed ( 33%) zijn wij heel blij. Maar ondanks dat wij deze tocht al weer 28 keer hebben georganiseerd, blijven er genoeg verbeterpunten. Zowel vanuit de reacties vanuit de organisatie zelf, als vanuit de deelnemers. Natuurlijk pakken we dit op, om in 2018 weer een mooie tocht te organiseren.

Samenvatting van de reviews:

Prachtige uitdagende tocht in een mooie omgeving. Jammer van de modderige ondergrond op delen van het parkoers.

 –  afwisselende tocht zaten wat pittige stukken bij. Veel singeltracks. Rustplaats was zeer goed verzorgd.

 –  Goed georganiseerde tocht, voldoend parkeer gelegenheid, vanalles te eten tijdens de pauze. Het enigste wat ik minder vond was de bevestiging van de pijlen, zo hingen ze voor de afslag en zo hingen ze na de afslag was soms een beetje onduidelijk, wel hingen er na de afslag gekleurde lintjes dat maakte het wel weer duidelijk dat je de juiste afslag had, maar verder was het een leuke tocht !

 – Meer singels trails als de natuur organisaties dat toe laten

 –  De route was duidelijk uitgepijld, en voert door een mooie omgeving met het zekere hoogteverschil. Uitstekend georganiseerd, qua waarschuwingen en verkeersregelaars. Helaas hadden de regenbuien echter wel nadelige gevolgen. Maar was het daardoor een des te zwaardere uitdaging om te voltooien.

 Organisatie ATB tocht TWC Posterholt.