ATB 2018

De 29e ATB toertocht in het Nationaalpark Meinweg is op zondag  18 november!

Meer info zie  ook op https://www.fietssport.nl/details/toertocht/id/46344

 

Hallo “bikers”,

Zondag 18 november 2018  zijn er wederom de bekende Internationale ATB tochten, alweer de 29e editie. Organisatie van TWC Posterholt, i.s.m. het Staatsbosbeheer, in het prachtige Nationaal Park de Meinweg.

Het wordt wederom een prachtig parcours met “nieuwe” paadjes.

Vertrek en aankomst:De Café -Restaurant de Roerhal te Vlodrop Angsterweg 8 6063AV

van 08.00-10.00 uur. Afstanden 30 en 50 km.

Bij de hal ruime parkeergelegenheid! De gehele route is van pijlen voorzien en ook op de  totale route zijn mobile “ hulpteams ” om indien nodig assistentie te verlenen.

Met respect voor de natuur en met inachtneming van de “natuurregels” nodigt TWC Posterholt u uit om op zondag 18 november op de fiets (het best op een All Terrain Bike) kennis te maken met dit prachtig, machtig stukje natuurgebied. In samenwerking met Staatsbosbeheer is  een uitdagende en grensoverschrijdende route uitgezet waarbij de natuur, de fietser én… hopelijk ook de organisatie als winnaar uit de bus zal komen. Smalle bospaadjes, mooie paden, veel omhoog en …. veel omlaag op een geaccidenteerd terrein met onderweg uiteraard die rustplaats waar overigens niet alleen gerust hoeft te worden maar waar de bananen, de peperkoek, de sportdrank en de warme chocomel ruim aanwezig zal zijn. En… mocht het een beetje nat en modderig zijn. Geen reden om thuis te blijven en je nog eens een keer om te draaien. Er zijn douches aanwezig, voor jezelf maar wat voor de meesten belangrijker is: ook voor de fiets !!

Wellicht tot ziens en veel plezier als je mee doet.

Met vriendelijke groet,

Rinze Jonkman

commissie ATB  PR &C

TWC Posterholt