Ter nagedachtenis aan Pierre Thoolen.

Pierre Thoolen een fietser en clubman in hart en nieren.

Op 29 augustus is Pierre Thoolen overleden in de leeftijd van 83 jaar.

Pierre is in het jaar van de oprichting in 1973 lid geworden van TWC Posterholt. Pierre was dus lid van het eerste uur!

De naam Thoolen was toen al geen onbekende binnen de vereniging. Zijn broer Harry nl. zat al vanaf de oprichting van de club, penningmeester, in het bestuur. Een club van eerst alleen wedstrijdrijders. Pierre is, nu 45 jaar geleden, als trimmer bij onze club gekomen, toen al een vereniging van wedstrijdrijders én trimmers.

Hier heeft hij heel wat afgefietst. Niet alleen de wekelijkse trimtochten in het weekend, maar ook grote toertochten.Zoals Parijs – Posterholt v.v en naar het Schwarzwald om er twee te noemen.

Foto na aankomst Parijs-Posterholt; Pierre 4e van links.

Was Pierre in het dagelijkse leven een harde werker, hij was ook een zeer goede fietser. En dat niet alleen: altijd aanwezig, wat de club ook organiseerde.

Pierre is rond 2010 bij de club gestopt als actief lid, maar altijd post-actief lid gebleven. Zo bleef hij betrokken bij de vereniging. Hij was altijd aanwezig bij de jaarvergaderingen en tot vorig jaar zat hij ook nog bij de inschrijving van onze ATB tocht in november. Pierre was een markant lid, kon flink ‘knoteren’, maar had ‘een hart van goud’.

Een echte clubman. De bekende uitspraak van hem was dan ook: Je hoeft me niet te vragen. Je weet dat ik kom’. En zo zullen we hem altijd blijven herinneren.

De leden van TWC Posterholt zullen Pierre als lid van de vereniging zeer missen. Het bestuur en de leden wensen zijn echtgenote Martha, zijn zoon Robert, schoondochter Alexandra en kleinkinderen, alsmede zijn familie heel veel sterkte toe met dragen en verwerken van dit grote verlies.

Belangrijke data

Belangrijke TWC  data 2018:

Jaarvergadering: zaterdag 3 maart.

Van 17.00-19.00 uur.

►LET OP! Locatie: café-zaal Roerzicht te Vlodrop!

Opening van het seizoen: zaterdag 17 maart.

Gezamenlijke openingsrit (van Wim en Frans ).13.00 uur

Na de rit, tegen 15.30, koffie en vlaai  bij Klaudia en Fred in de Sporthal te Postert!

Eifelweekend:

C- en C+ groep: vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september.

A- en B-groep: vrijdag 7 tot en met zondag 9 september.

Werkgroepleden: Twan van Appeven, Jan Leenen, Hartmut Schoof, Marco Visschers en Robert Wilms. ( eerste informatie in clubblad 8-2017)

Einde seizoen: zaterdag 6 oktober.

13.00 uur.Gezamenlijke afsluitingsrit ( van Frans van den Brekel). 15.00 uur koffie en vlaai  bij Klaudia en Fred! Bekendmaking van de clubkampioenen!

ATB tocht: zondag 18 november;  29e maal dat wij dit organiseren

Plan deze dag nu al vrij voor inzet!