TWC WEEKEND 23,24 en 25 augustus

Een zeer geslaagd weekend, alleen op dag 2 , na de pauze in Volkel, helaas een flinke val van Twan. ( Boom letterlijk in de weg geplant.) Gelukkig redelijk goed afgelopen, vooral door de ‘ ‘Beschermengel Helm “. Twan kon gelukkig verder, al was het in de volgauto. Heeft dan ook als zodanig het weekend zo kunnen vervolgen.

Onder de weer prima leiding van Jan Leenen en GPS routiers, met buitengewoon goed weer, gingen we vrijdag om 11.00 uur met 17 personen “en route”.

We hebben deze dagen zo’n 300 km. gefietst over bijna alleen landelijke wegen en fietspaden. Als je bv. , zoals op dag 1, van Grathem tot de pauzeplaats Helenaveen geen dorp passeert is gewoon genieten.

Waar we gefietst hebben?

Nu zeg grof ; de Peel, Oost-Brabant en op de terugweg via het veer Broekhuizen door het Natuurpark Swalm-Nette.

En onze verblijfplaats? Hotel Asteria bij Venray.

Dat we zo mooi hebben kunnen fietsen gaat niet vanzelf. Ook voor dit weekend zijn een jaar lang zeer veel voorbereidingen aan vooraf gegaan.

Jan, Twan en Hartmut hebben gezorgd voor:

*Een TOP hotel met een gunstige ligging om vandaar uit te fietsen.

* Het voorbereiden van de routes, het regelen van de volgauto( Jos Nacken en Jan Zinken), het bagagevervoer door Wendy ( partner van Twan), prima pauzeplaatsen ( 4x) etc.

Maar wat zo mooi is, we waren één team. Frans en Peter begonnen zelfs op de laatste pauzeplaats spontaan te zingen…Of dat door de “Flammenkuchen” kwam zullen we nooit weten. Dat maakt zo’n weekend geslaagd, ondanks “de schaduw”.

Na nog een toespraak van Mattie om iedereen te bedanken, ging het huiswaarts en waren we zo tegen half drie weer in Postert.

Tenslotte:

Dank aan de organisatie, Wendy en volgers. Twan dat de wonden gauw genezen en de materiële schade meevalt.

Tekst Rinze Jonkman en fotografie Jos Nacken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *