Ter nagedachtenis aan Frits Mühlenberg.

Op maandag 27 januari j.l. is Frits Mühlenberg ,een paar dagen na een ongeval, in het ziekenhuis in Roermond, overleden in de leeftijd van 81 jaar. Frits was meer 30 jaar lid van TWC Posterholt. Een clubman die genoot van het fietsen bij zijn club “Postert”. In verband met lichamelijke ongemakken moest hij helaas al jaren geleden stoppen met wielrennen bij onze wielerclub. Maar bleef altijd zeer betrokken bij de vereniging. Bij o.a.de Eifelweekenden b.v. als hof-fotograaf en altijd jaarlijks actief behulpzaam bij onze ATB tochten in het veld.

Maar ook het bezorgen van de clubbladen in Roermond als Pierre met vakantie was. Als hij de verhalen hoorde van zijn fietscollega’s deed hem dat pijn dat hij niet meer kon deelnemen.

De leden van TWC Posterholt zullen Frits als lid van de vereniging zeer missen.

Het bestuur en de leden wensen zijn partner Marcia, dochter Beate en echtgenoot Ronald , André en Sandra, alsmede de kleinkinderen en familie veel sterkte toe met dragen en verwerken van dit grote verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *