Ter nagedachtenis aan Marie-José Schreurs.

Tot ons grote verdriet vernamen wij dat ons clublid Marie-José Schreurs is overleden. Zij kwam om het leven op Hemelvaartsdag tijdens een fietstocht met haar partner Jac.

Marie-José werd lid van TWC in 2002. Zij was toen een van de drie vrouwelijke leden. Ook in de jaren dat er maar twee vrouwen meefietsen, verscheen zij trouw aan de start. Zij was een kilometervreter, niet alleen in clubritten maar ook daarbuiten.

Aan de Eifelweekenden nam zij ook meestal deel. Zo was zij o.a. van de partij in het Schwarzwald en de tochten naar Heimbach en Mullartshütte. Ze genoot niet alleen van het fietsen maar ook van de gezelligheid van het samenzijn tijdens en na het fietsen.

In 2018 heeft ze aangegeven geen actief lid meer te willen zijn. Zij bleef wel actief voor de club. Jarenlang zat ze bij de inschrijving van de ATB-tocht en deed ze bv. ook de jaarlijkse kascontrole samen met Jac.

Wij als wielerclub zullen Marie-José herinneren als een markant en betrokken persoon. Maar voor Jac, haar kinderen, hun partners en kleinkinderen zal het plotselinge gemis heel moeilijk te dragen zijn. Wij wensen hen dan ook heel veel sterkte toe.

Het bestuur, redactie en leden van TWC Posterholt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *