ATB Tocht 2021

 
Hallo “bikers”.
 
Zondag 28 november 2021 is er wederom de bekende ATB tocht van TWC Posterholt, i.s.m. het Staatsbosbeheer, in het prachtige Nationaal Park de Meinweg. ( Midden-Limburg, Ned., op het grensgebied met Duitsland).
 
Het wordt wederom  een prachtig parcours  met “nieuwe” paadjes.
 

TWC Posterholt organiseert voor de 31e maal deze Internationale ATB tochten .

Vertrek en aankomst:De Café -Restaurant de Roerhal te Vlodrop Angsterweg 8 6063AV

Tijd van inschrijving: 08.00-10.00 uur

.Afstanden 30 en 50 km.

Startgeld € 8,- voor NTFU  leden, €10,- voor niet-leden. Contant of met de Pin.

Bij de hal ruime parkeergelegenheid! De gehele route is van pijlen voorzien en ook op de totale route zijn mobile “ hulpteams ” om indien nodig assistentie te verlenen.

Met respect voor de natuur en met inachtneming van de “natuurregels” nodigt TWC Posterholt u uit om op 28 november op de fiets (het best op een All Terrain Bike) kennis te maken met dit prachtig, machtig stukje natuurgebied. In samenwerking met het  Staatsbosbeheer is een uitdagende en grensoverschrijdende route uitgezet waarbij de natuur, de fietser én… hopelijk ook de organisatie als winnaar uit de bus zal komen. Smalle bospaadjes, mooie paden, veel omhoog en …. veel omlaag op een geaccidenteerd terrein met onderweg uiteraard die rustplaats waar overigens niet alleen gerust hoeft te worden maar waar de bananen, de peperkoek, de sportdrank en de warme chocomel ruim aanwezig zal zijn. Er zijn douches aanwezig, voor jezelf maar wat voor de meesten belangrijker is: ook voor de fiets !!

Wellicht tot ziens en veel plezier als je mee doet.

 

Link: Aantal Video’s ATB tochten

 

 

Jos_Willemsen_Poster_2021_V2