Lid Worden

Nieuwe leden zijn van Harte Welkom bij TWC Posterholt.

Zowel heren alsook dames ( alle leeftijden) en jeugdleden zijn welkom. Bij onze club onderscheiden we maar liefs vier categorieën waarin je kunt fietsen. Zo is er de snelle A-groep, welke op woensdagavond en zondagmorgen fietsen met gemiddelde snelheid van 28-32 km/uur. De B-groep fietst op zaterdagmorgen en woensdagmiddag met een gemiddelde van 27-29km/uur en C en C+ tenslotte, rijden op woensdag- en zaterdagmorgen met een gemiddelde snelheid van resp. 25-26 en 23-26 km/uur. En het staat eenieder vrij om bij meerdere groepen te fietsen.

Het fietsen bij TWC Posterholt kent vele voordelen, zo ontvangt ieder lid tegen een gereduceerd tarief het basis kledingpakket bestaande uit trui met korte mouw, een vest met lange mouw en een korte fietsbroek met bretels. Verder ontvang je niet alleen het eigen clubblad “De Wielervrienden” maar daarnaast ook nog het Fietssport blad van de NFTU. Alle leden zijn overigens via de club standaard verzekerd voor ongevallen en fiets(kleding)schade.

Jeugdleden:

Om extra aandacht te schenken aan de aanwas van jonge leden is met ingang van heden het volgende van kracht:

Leden vanaf 15 jaar betalen slechts de helft van de contributie (=€ 37,50 per jaar t/m het jaar waarin zij 18 worden.

Tevens krijgen zij na 20 x (binnen 2 jaar) met de club in onze clubkleding te zijn mee gefietst, de helft van het betaalde kleding basispakket retour (=€50).egd het

Belangrijk is natuurlijk dat je elke week met een leuke groep samen leuke tochten kunt fietsen in onze regio en daarbuiten. Een keer paar jaar meestal in september organiseren we een meerdaagse fietsweekend, iets verder weg.

Al met al, genoeg redenen om eens een vrijblijvende fietsproefrit te komen maken bij onze fietsclub TWC Posterholt. Verdere info kunt u inwinnen bij de secretaris, Caspar Schmitz (06-12608988) of stuur een mail naar twcsecretaris@gmail.com